Danish Developer Conference 2014
Apr
30
9:00 AM09:00

Danish Developer Conference 2014

Få topprofessionel udviklerinspiration på DDC 2014

På Danish Developer Conference 2014 kan du høre seneste nyt om Microsofts udviklingsplatforme, møde fagfæller fra hele landet og blive inspireret af både danske virksomheder og fra Microsoft hovedkvarter i Redmond.

DDC er en rendyrket teknisk konference afholdt af Microsoft Danmark med særlig fokus på udviklere, arkitekter og vækstvirksomheder. De talrige indlæg indeholder blandt andet topprofessionel teknisk træning og nyeste viden om præcis de udviklingsværktøjer, du anvender hver dag – serveret af globale spidskompetencer. Her er også masser af demonstrationer og casestudies fra danske udviklere og virksomheder.

Endelig giver DDC de bedst tænkelige muligheder for at udvide dit professionelle netværk. Så riv en dag ud af kalenderen og glæd dig til at dele viden og blive inspireret på højeste tekniske niveau!

View Event →
Windows Azure Boot Camp
Mar
29
10:00 AM10:00

Windows Azure Boot Camp

I år afholder vi for første gang Global Windows Azure Bootcamp i Aarhus. Bootcampen afholdes over hele verden og er måske den største community event overhovedet.
Har du lyst til at lære mere om Windows Azure, så tag din laptop med og deltag på en dag, hvor vi sammen kigger på, hvad platformen tilbyder, og hvor du får mulighed for at spare med andre.
Thomas Jespersen bruger et par timer på at fortælle om og demonstrere Windows Azure. Resten af dagen kommer til at gå med "hands on labs".

Læs mere på: http://global.windowsazurebootcamp.com/

Der er plads til 70 deltagere efter først til mølle-princippet.

View Event →
Dynamicweb Tech Conference 2014
Mar
6
to Mar 7

Dynamicweb Tech Conference 2014

Dynamicweb Tech Conference 2014 (#DWTC14) is all about tech and product. The conference where you can dig into the Dynamicweb CORE, explore new features, share and show off your knowledge, hack the solution and network with other Dynamicweb programmers frontend as well as backend.

The #DWTC14 will take place March 6th & 7th 2014 in Silkeborg, Denmark.

You can see the program here.

View Event →

(C) mema.dk

CVR: 26668646

Konto: 8113 - 0002764905